Hoteloversigt
english

Book online

Ankomst
30 jan
2016
Ændre dato
Afrejse
06 feb
2016
Ændre dato

Sabro og Nilles bliver slået sammen

Artiklen her er bragt i FavrskovPosten 11. jan 2011


Hotel Sabro Kro og Nilles Kro laver nyt specialiseret koncept, der giver flere muligheder.

Både Hotel Sabro Kro og Nilles Kro er ejet af Jonna Kjeldsen, og de indgår i rækken af Montra Hotels. Men de to søsterkroer har hidtil været drevet hver for sig. Det laves der nu om på, idet de får samme ledelse. Samtidig sker der en specialisering, der betyder, at der samlet set bliver flere muligheder at agere på.


Fester og konferencer
Det nye er, at restauranten på Nilles Kro ikke har en daglig åbningstid, men derimod fremover kun vil være åben ved særlige arrangementer. Nilles Kro skal nemlig nu være mere til fester og til konferencer.

"Det har jo den fordel, at festerne lettere kan tilrettelægges, når man ikke skal tage hensyn til gæster i restauranten," fortæller direktør Jakob Wätjen, der sammen med hustruen Britt har drevet Sabro Kro i syv år, og som nu også står for Nilles Kro. "Vi har allerede nu en række selskaber og private fester, der er forudbestilt, og de vil naturligvis være de første, der oplever fordelene ved det nye koncept. "

Betjeningen af receptionen på Nilles Kro vil fremover ske fra medarbejderne på Hotel Sabro, og med hensyn til værelserne vil gæsterne opleve en mere selvbetjeningsorienteret stil med lavere værelsespriser til følge. Man booker sig et værelse over nettet og får tilsendt en nøglekode.


Menukort smelter sammen
Alle kokkene fra Nilles er nu på Sabro Kro. Det betyder bl.a., at man for fremtiden også kan få sin seks retters gourmet-menu i Sabro.

"Vi har også mærket stor interesse for, at vi laver nogle specielle aftener, hvor ikke mindst de lokale er med. Vi har haft stor succes med ølsmagning, hvor der kom 100. Vi havde regnet med 50. To sild og en tønde var musikalsk underholdning, som også viste sig at være populær. Derfor vil vi udvide med koncerter her i foråret," fortæller Jakob Wätjen.


Forskellige arrangementstyper
Det bliver begge kroer, der laver arrangementerne, og det bliver arrange-menternes karakter og omfang, der bestemmer, hvor det kommer til at foregå.

Eksempelvis er der 27. februar selskabsmesse, hvor kroerne vil vise, hvad de kan tilbyde. Også leverandørerne kommer, og der bliver også plads til et modeshow. Det foregår på Nilles.

26. marts bydes på stor fiskeaften, der er henlagt til Hotel Sabro Kro.

Alt i alt vil både Sabro og Nilles tilsammen stå som arrangør af mange flere arrangementer end tidligere, og med de nye koncepter er der lagt op til at imødekomme størstedelen af de ønsker, som lokalbefolkningen har.


Lokal forankring
For direktørparret er det noget af en udfordring at skulle køre de to kroer sammen, men lysten til det lyser ud af deres ansigter.

Ejeren Jonna Kjeldsen glæder sig også over det lokale samarbejde.  Selv om hun ejer seks hoteller i Jylland og i øvrigt bor i Monaco, er der ingen tvivl om hendes lokale forankring til Hadsten-området. Hendes hotelkoncern har i øvrigt kontor i Laurbjerg.