Hoteloversigt
english

Book online

Ankomst
30 jan
2016
Ændre dato
Afrejse
06 feb
2016
Ændre dato

Seværdigheder i Østjylland

Montra Hotel Sabro Kro ligger smukt i det danske landskab.

Med en bil er det ingen sag at lave hyggelige dagsture og der findes et stort udvalg af seværdigheder man ikke må snyde sig selv for under et ophold på Montra Hotel Sabro Kro.

Vi kan varmt anbefale Århus Passet, der kan købes i receptionen. Her kan man få fri bustransport i Århus Midtby, mange gratis entreer samt gratis parkering på en af parkeringspladserne i Århus. Kortet findes i en- eller flerdages udgaver, og kan hurtigt betale sig.

Med udgangspunkt hos os kan man foretage dagture til hele Mols med Ebeltoft, Skandinavisk Dyrepark, Djurs Sommerland og meget mere. Nogle bruger også en dag i Legoland, eller endda en tur til Skagen.

Nedenfor håber vi at kunne give lidt inspiration, der kan skabe spændende oplevelser.

God fornøjelse!

Skandinavisk Dyrepark

Hvis dig og familien gerne vil opleve dyr som isbjørne, ulve og elge tæt på, så er Skandinavisk dyrepark det helt rigtige sted at besøge. Her kan du bl.a. være med til at fodre dyrene, følge en dyreguide eller komme om bag "kulissen" hos bjørnene.

Parken har ca. 300 dyr fordelt ud over 21 arter.

Besøg Skandinavisk Dyreparks hjemmeside her

ARoS - Århus Kunstmuseum

ARoS blev åbnet den 8. april 2004. Den meget markante og gennemførte bygning danner rammen om flotte samlinger af dansk kunst gennem 300 år, samt moderne international kunst.

I maj 2011 åbnede musets nye vartegn Your Rainbow Panorama af Olafur Eliason. Et fantastisk og iøjenfaldende kunstværk på toppen af bygningen.

Besøg ARoS's hjemmeside her

Den Gamle By

Den Gamle By i Århus er Danmarks eneste trestjernede museum uden for hovedstaden og underprotektion af Hendes Majestæt Dronningen.

Den Gamle By er et levende billede af livet, som det var i de gamle danske byer. Der findes kun én Den Gamle By, og museet har budt velkommen til over 3 millioner gæsteri løbet af de sidste 10 år.

Besøg Den Gamle By's hjemmeside her

Tivoli Friheden

I Tivoli Friheden er der forlystelser for legebørn i enhver alder fra 0 til 80! Fra det vildeste og mest spændende til det stille og hyggelige. Livet er en leg - kom selv og prøv og få en helt anderledes og meget sjovere dag ud afdet!

Besøg Tivoli Frihedens hjemmeside her

Randers Regnskov

I Regnskoven går man på opdagelse ad junglestier, gennem klippepartier og over vandfald. Undervejs kan man opleve ca. 500 forskellige plantearter og over 200 dyrearter, hvoraf mange lever frit i domerne. Det er derfor vigtigt, at man som gæst holder øjne og ører åbne på turen gennem Regnskoven.

Besøg Randers Regnskovs hjemmeside her

Graceland i Randers

Besøg Graceland i Randers. Elvis er kommet til byen i form af en næsten 100% tro kopi af hans hjem Graceland. Huset er bl.a. indrettet med et museum, der er det eneste stationære Elvis-museum udenfor USA og er baseret på en stor samling af Elvis-effekter indsamlet igennem mange år af museets ophavsmand Henrik Knudsen.

Besøg hjemmesiden her

Jysk Automobilmuseum

Blot 20 km fra Hotel Sabro Kro ligger Jysk Automobilmuseum. Her finder man 140 biler og motorcykler, lastvogne og brandbiler som repræsenterer over 60 forskellige bilmærker fra perioden 1900-1950. Lige noget for de bilinterresserede i familien.

Besøg hjemmesiden her