Hoteloversigt
english

Hotelværelse til dine behov

Montra Hotel Sabro Kro, som ligger tæt på Aarhus, har 69 nye flotte dobbeltværelser, 7 executive værelser og 12 juniorsuiter med spabad på værelset. Alle hotelværelser er ikke-ryger værelser.

Alle værelser på vores lækre hotel er indrettede med sofa eller lænestol, skrivebord, minibar, elkedel hvor der kan laves kaffe/te, telefon, tv med satellit- og filmkanaler, twin beds, fransk altan og badeværelse med badekar og stor separat bruseniche. Excecutive hotelværelserne er indrettet med dobbeltseng og juniorsuiterne er ekstra store og med luksus dobbeltseng, mere eksklusivt møblement og mulighed for at lave kaffe/te på Nespresso-maskiner. Ønsker du et hotelværelse med spa, er det også en juniorsuite du skal vælge, hvor du får et værelse med privat boblebad. Derudover er der også en stor altan eller terrasse. Der er mulighed for at benytte vores gratis trådløse internetforbindelse fra alle hotelværelser og fællesområder under dit ophold.

Udenfor hotelværelserne tilbyder vi masser af frisk luft med terrasseområder, legeplads og petanquebane til hyggelig afslapning.

Værelsesprisen inkluderer restaurantens store lækre morgenbuffet, der serveres mellem kl. 7.00 og 9.30 i hverdagene og mellem kl. 8.00 og 10.30 i weekender, helligdage og skolernes sommerferie.

Book værelse

 

Vi gør opmærksom på, at opredning er på sovesofa, hvor der kan laves opredning til enten 2 mindreårige børn eller 1 stort barn. Babysengen skal bestilles på forhånd.
Gælder for børn til og med 14 år.

1 opredning pr. værelse. Gælder for personer fra 15 år og opefter.

Find et godt tilbud på en billig overnatning nær Aarhus eller se vores kursusophold.

Se vores værelser her

View the embedded image gallery online at:
http://www.sabrokro.dk/da/hotellet/vaerelser/#sigFreeId6f9f840498