Konference i Århus

Hvor skal min konference afholdes? Hvor mange deltagere forventes at deltage i konferencen, hvilke krav er der til lokaler og teknik. Det er nogle af de spørgsmål, der som regel melder sig når man står overfor at skulle arrangere en konference, seminar eller kursus og konferencelokalerne skal findes.

Med vores konferencecenters centrale placering i Østjylland mellem land og Århus By, kombinerer vi vores rolige atmosfære med storbyens liv og muligheder. Vi gennemfører seminar- og konference arrangementer på et højt professionelt niveau, med original krostemning, som et ekstra krydderi på oplevelsen.

Ved vores konference lokaler findes store fællesområder, der giver rig mulighed for, at man kan sætte sig sammen i mindre grupper og fx drøfte det, der læres, udveksle kontakter eller blot hyggesnakke.

Sabro Kro konferencecenter i Østjylland er klar til at tilbyder færdige pakker for kurser, møder, konferencer og lign. fra 2 til 300 personer. Vores 16 billige kursuslokaler er fleksible og kan indrettes stort set som arrangementet kræver - detaljerne gennemgår vi individuelt fra gang til gang. Du kan booke mødelokalerne enten for et døgn (kursusophold), i dagtimerne eller om aftenen.

Book konference

Kontakt Hotel Sabro Kro Konferencecenter for booking og yderligere information om hvordan jeres konference eller kursus bliver en uforglemmelig oplevelse. Kontakt os på sabrokro@sabrokro.dk eller 86948922