Kursuslokaler i Aarhus

Hotel Sabro Kro tæt på Aarhus er det perfekte valg, hvis du har brug for kursuslokaler til kurser, seminarer og møder - eller hvis en gruppe  medarbejdere har brug for en dag i fred og ro til fordybelse. Vi tilbyder færdige lokalepakker og kan tilbyde lokaler fra 2 til 300 personer.

Vi råder over 16 fleksible kursuslokaler, der kan indrettes stort set, som arrangementet kræver - detaljerne gennemgår vi individuelt fra gang til gang. Du kan booke kursuslokalerne enten for et døgn, i dagtimerne eller om aftenen. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Kursuslokalerne med forplejning er billige og kan bookes på favorable vilkår.

Når vi sammen har aftalt forløbet, og I har lagt jer fast på, hvilke/hvilket af vores billige kursuslokaler I ønsker at booke, skal du ikke tænke på andet end det faglige indhold, resten sørger vi for. Vi opfylder altid gerne individuelle ønsker og er til disposition for yderligere inspiration.

Når du booker et af vores kursuslokaler, er det inkl. forplejning. Se evt. under kursusdøgn, hvad forplejningen omfatter. Har du særlige ønsker, kan vi helt sikkert opfylde dem også.

Kursuslokalerne er udstyret med moderne teknologi som gratis trådløs og kablet bredbåndsforbindelse, projektorer, motordrevet lærred, digital overheadprojektor, whiteboardtavle, ekstra brede borde og 12-timersstole.

Montra Hotel Sabro Kro er en af Danmarks kongelig privilegerede kroer. Med vores beliggenhed tæt på Aarhus by kombinerer vi vores rolige atmosfære med storbyens liv og muligheder. Kroen fremstår i dag som moderne hotel af høj standard. Smukke kursuslokaler og lækker mad, og hvis I ønsker overnatning inkluderet i arrangementet, kan vi tilbyde helt nye store værelser med hyggelig atmosfære.

Vores konferencecenter har fokus på alle aspekter – helt ned til mindste detalje. Nøgleordene er fleksibilitet, engagement og et personligt, unikt samarbejde omkring ethvert arrangement – uanset arrangementets størrelse. På Montra Hotel Sabro Kro er vi ikke kun leveringsdygtige i billige kursuslokaler, vi er også vant til at håndtere lidt af hvert, derfor er ingen udfordring for stor for vores professionelle personale - blot sig frem - vi finder en løsning. Vi er klar til at byde jer velkommen i vores kursuslokaler.