Teambuilding og aktiviteter til dit firmaevent

Prøv en af vores udendørs aktiviteter som en del af jeres program eller blot en pause i alt det faglige.

Lærerig og sjov teambuilding som gruppe- eller firma aktivitet

Giv dit firma eller team en sjov oplevelse med én af vores sjove udendørs aktiviteter for voksne eller tag på traditionel teambuilding og prøv de mange gode samarbejdsøvelser. Alle vores events foregår nær Montra Hotel Sabro Kro, ikke særlig langt fra Aarhus. Ved teambuilding får man afprøvet samarbejdsøvelser for voksne og man bliver udfordret både personligt og som gruppe. Find din aktivitet til et firmaevent i vores ideer til aktiviteter og teambuilding nedenfor og få en sjov og anderledes hverdag.

MTB offroad cykling

MTB off-road cykeltur på toptunede mountainbikes. Vi sørger for cykler, hjelme, cykelguide, energiforplejning undervejs samt planlægning af rute i forhold til jeres ønsker og deltagernes fysiske form. Afgang fra hotellet.


Priseksempel
2 timer v/20 pers.

10.000,-

Adrenalinfyldt ATV

Oplev en sjov og adrenalinfyldt køretur på ­potente firhjulede ATV-maskiner. Der køres først i kravlegård og derefter en længere tur i skov og på mark. Kan evt. kombineres med lerdueskydning og/eller geocaching. Aktiviteten ligger en halv times kørsel fra hotellet.


Priseksempel
2 timer v/20 pers.

14.000,-

Skyd med skarpt

Uddannet skydeinstruktør instruerer i lerdueskydning med haglvåben. Der er mulighed for at lave en lille konkurrence. Lerdueskydning kan evt. kombineres med ATV-safari og/eller teambuildingaktivitet. Aktiviteten ligger en halv times kørsel fra hotellet.


Priseksempel
2 timer v/12 pers.

4.800,-

Udfordrende øvelser

Klassisk teambuilding ved hotellet med forskellige sam­arbejds­øvelser, ledet af instruktør. Fra 1 til 6 aktiviteter. Kan evt. afvikles som en konkur­rence imellem flere hold. Forslag til aktiviteter: Edderkoppen, Geocaching, A-stylten, Mine­feltet, Bålet, Ris­poserne, Rebet osv.


Priseksempel
2 timer v/20 pers.

4.500,-

Priser er ekskl. moms Der tages forbehold for prisreguleringer ved ekstra store grupper og individuel tilpasning. Se også vores tilbud for temakursus.

Bestil nu på 8694 8922 eller sabrokro@sabrokro.dk