Hoteloversigt
english

Gå kok-amok i kokkeskolen med teambuilding madlavning

Gastronomisk teambuilding for mad-elskere

Gastronomisk madlavning er en hyggelig form for teambuilding, hvor I bagefter kan nyde resultatet sammen.

Efter en grundig introduktion af vores kokke til­bereder I en 4-retters menu af gode, friske råvarer i vores ­køkken. I deles ind i hold på 3-4 deltagere, der ­bidrager til den samlede menu, som bagefter nydes i ­restauranten. Vi sørger for forklæder og giver et glas vin i køkkenet.

Kunderne siger:

"Kok-amok" arrangementet var en stor succes, og ideen med, at de forskellige hold selv skulle anrette og præsentere maden, gav uforlignelig underholdning ved bordet. En stor tak til din fantastiske og tålmodige chefkok og hele hans meget venlige og lige så tålmodige hold.

Lisbeth Hesse Rygaard

Terma Aerostructures A/S

Få en uforglemmelig dag med et teambuilding madlavningskursus for dit firma og lær gode fif til madlavning af gastronomisk mad.

Teambuilding kokkeskole
med 4-retters menu

Pris pr. person Kr. 698,-
min. 12 deltagere.

Book på 8694 8922 eller sabrokro@sabrokro.dk