Hoteloversigt
english

Anne Linnet Intimkoncert

Fredag 3. november 2017

Rock med til Anne Linnet koncert 2017

Ingen anden dansk sangerinde og sangskriver har som Anne Linnet printet sig ind i generationer af danskernes musikalske DNA, og hun tilhører den helt tunge vægtklasse af dansk pophistorie. Derfor er vi utrolig glade for at Anne Linnet tour 2017 lægger vejen forbi Montra Hotel Sabro Kro ved Århus.

Som en af Danmarks mest markante kvindelige kunstnere og som medlem af bands som Tears, Shit & Chanel, Anne Linnet Band samt Marquis de Sade har Anne Linnet ageret soundtrack til vores liv i mere end 40 år og beriget os med moderne klassikere såsom Tusind Stykker, Smuk og Dejlig, Glor på Vinduer, Venus og Barndommens Gade med mange flere og er én af de få sangerinder herhjemme, der har holdt sig aktuel igennem flere årtier. 

Anne Linnet er sangskriver og komponist til et væld af værker, der spænder over en bred vifte af genrer og har således modtaget IFPI ’s Ærespris for sin store betydning i dansk musik.

Der bliver kun udbudt et begrænset antal billetter til intimkoncerten, så oplevelsen bliver ekstra intens – og vi varmer op til en fantastisk aften med en lækker 3-retters middag. Så er stemningen og scenen sat – helt tæt på!

Koncert og 3-retters menu

Pris pr. person
Kr. 825,-

Køb billet

Koncert, 3-retters menu og overnatning

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Fra Kr. 1.250,-

Book online