Hoteloversigt
english

Dúné intimkoncert

Lørdag 4. november 2017

Dúne koncert i fantastiske omgivelser

Det danske rockband Dúné er kendt og elsket af danskerne og siden 2001 har bandet udsendt 4 albums, vundet adskillige danske priser og turneret verden rundt med deres eksplosive liveoptrædener.

Dúné er bestående af de tre barndomsvenner Piotrek Wasilewski, Ole Bjórn og Mattias Kolstrup. Bandet har været på en lang rejse fyldt med op - og nedture. I efteråret 2016 udgav bandet det nye album ’Delta’, hvilket de har været på tour med siden.

Til efteråret tager bandet rundt på en tourne uden trommeslager og storladne rock arrangementer. Det bliver en stripped down turne som bandet har set frem til. Mattias Kolstrup udtaler:
’Som supplement til vores eksplosive rock koncerter er disse "stripped down" koncerter en efterhånden fast del af vores virke som live band. De giver en anden intimitet med publikum at møde dem i øjenhøjde, bruge tid på at fortælle historieerne bag sangende og spille dem i nedtonede arrangementer, der får melodi og tekst til at stå ekstra klart. Vi har denne gang været ekstra ambitiøse med arrangementerne for at skabe den helt rigtige stemning. Det bliver en helt igennem unik oplevelse. ́

Der bliver kun udbudt et begrænset antal billetter, så oplevelsen med Dúné koncert bliver ekstra intens – og vi varmer op til en fantastisk aften med en lækker 3-retters middag. Så er stemningen og scenen sat – helt tæt på!

Dúné koncert og 3-retters menu

Pris pr. person
Kr. 625,-

Køb billet

Koncert, 3-retters menu og overnatning

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Fra Kr. 1.050,-

Book online