Hoteloversigt
english

Tim Christensen intimkoncert

Lørdag 11. november 2017

Kom til Tim Christensen koncert tæt på Aarhus

I efteråret 2017 har du mulighed for at opleve den fantastiske Tim Christensen i koncert, når hans tour kommer til Århus og Montra Hotel Sabro Kro.

Tim Christensen hører til de allermest markante skikkelser i nyere dansk rockhistorie - først som frontmand i et af 1990'ernes største bands herhjemme, Dizzy Mizz Lizzy, og siden som succesfuld soloartist. Solokarrieren blev skudt smukt i gang af albummet "Secrets On Parade" (2000), der ikke mindst takket være singlen "Love Is A Matter Of" solgte 70.000 eksemplarer. Også "Right Next To The Right One", der fungerede som titelsang for tv-serien "Nikolaj Og Julie" (2002), gjorde meget godt for Tim Christensen, der siden solodebuten har udgivet tre album, hvoraf det seneste blev til i tæt samarbejde med det faste backingband The Damn Crystals. Derfor er vi glade for at han i 2017 ligger touren forbi Montra Hotel Sabro Kro, hvor han giver en hyggeligt og stemningsfyldt intim koncert.

Vi varmer op til en fantastisk aften med en hyggelig og lækker 3-retters middag. Så er stemningen og scenen sat til at Tim Christensen giver en hyggelig koncert!

Tim Christensen koncert og 3-retters menu

Pris pr. person
Kr. 995,-

Udsolgt

Koncert, 3-retters menu og overnatning

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Fra Kr. 1.445,-

   Udsolgt