Hoteloversigt
english

Winemakers Dinner

10. november 2017

En aften med god gastronomi og dejlige vine fra Peter Vinding-Diers

Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til Peter Vinding-Diers, dansk vinproducent på Sicilien. Arrangementet starter kl. 18.30 med bobler og snacks i vinkælderen. Efterfølgende vil der blive serveret en 4-retters middag med tilhørende vine som Peter Vinding-Diers naturligvis også vil præsentere.

Danske Peter Vinding-Diers har stor succes med sin vingård på Sicilien og Patagonien – og gennem den seneste tid er han nærmest blevet skamrost af den samlede vinpresse.Men resultaterne er heller ikke kommet af ingenting for manden, der i sin tid lærte Peter Sisseck at lave vin… Masser af hårdt arbejde, store investeringer og en ultra-seriøs tilgang til projektet har gjort Peter Vinding-Diers’ syditalienske vingård til det succesprojekt, det er i dag.

Peter Vinding-Diers har to sønner, Hans og Anders som også er vinproducenter. Denne aften serverer vi én vin produceret af Hans Vinding-Diers fra vingården Bodega Noemia i Argentina. I starten af det nye årtusinde opdagede Hans en gammel vinmark i Argentina med Malbec-vinstokke tilbage fra 1930’erne, og han gik sammen med sin far og den italienske vinproducent Grevinde Noemia Marone for at grundlægge det, der skulle blive Bodega Noemia de Patagonia. Vingården er i et nærmest perfekt mikroklima, som er stærkt influeret af to floder, der udspringer i Andesbjergene.

Arrangementet foregår i samarbejde med H.J. Hansen Vin A/S. Glæd jer til en hyggelig aften med forkælelse af smagsløgene.

Winemakers Dinner i Aarhus, Jylland

Pris pr. person
Kr. 1.095,-

Book online

Program for aftenen

VELKOMST

Saltmandler, tørrede rodfrugter, rugbrødschips,
Karl Johan-dip, røget kartoffeldip

2014 Murgo brut, Sicilien

 

FORRET

Ceviche af torsk med "sprøde svær", avokadopuré & ketchup af langtidsbagte cherrytomater & æbler, salat endive & frilice

2015 Vinding Bianco, Cantine Settesoli SCA. IGT

 

MELLEMRET

Kalvekæber i egen sauce, selleripuré med
brunet smør & kapers, jordnødder

2014 Cuvee Suzanne, Peter Vinding-Diers, Montecarrubo, IGT
2015 Il Piccolo, Magnum, Peter Vinding-Diers, Montecarrubo, IGT

 

HOVEDRET

Kam af saltet Duroc-gris, jordskokker i sprød dej, syltede gule beder & bøgehatte, salviesky & brøndkarse

2015 Il Carrubo, magnum
2015 Noemia A Lisa

 

DESSERT

Figner syltet i Pernod med vaniljeis, nøddecrunch og skovsyre

2014 Chateau Piaut, Sauternes

Kaffe med avec & petit four

Forlæng oplevelsen – vinsmagning med overnatning

Winemakers dinner

med overnatning i standardværelse inkl. stor morgenbuffet.

Pris pr. person
Kr. 1.495,-

Book online


Winemakers dinner

med overnatning i juniorsuite med spa inkl. stor morgenbuffet.

Pris pr. person
Kr. 1.695,-

Book online