Hoteloversigt
english

Luksus weekendophold nær storby

Tag på weekendophold nær Aarhus med din familie

Oplev en dejlig weekend med et luksus weekendophold i Østjylland på Montra Hotel Sabro Kro. Uanset om I er to eller en hel familie, så har I mulighed for at tage på et aktiv weekendophold i den grønne natur i Jylland eller finde billig underholdning i 2. største by i Danmark, nemlig Aarhus.

Århus er en storby som byder på mange billige arrangementer fra fredag til søndag – om det er et weekendophold for to eller hele familien, så findes der mange spændende arrangementer i, og omkring, Århus, hvor det både er muligt at opleve natur og arrangementer.

Ønsker du et ophold der er kombineret med musik og dans, kan du også blive på hotellet og opleve en intimkoncert med all inclusive. På Montra Hotel Sabro Kro finder du også gode tilbud på gourmet retter i vores restaurant. Vi sørger for, at du på dit weekendophold i Jylland, bliver serveret god mad med frisk råvarer – derfor han du også booke gourmet weekendophold hos os, hvor det er maden og velvære der er i fokus.

Du vil hurtig opdage at en weekend på Montra Hotel Sabro Kro ikke er lang tid nok til at opleve de mange kulturelle tilbud, og derfor kan du også vælge at afholde en miniferie på Montra Hotel Sabro Kro.

 • Kroophold

  Kroophold

  Nyd et moderne Kroophold i Sabros hyggelige omgivelser.

  Pris pr. person fra Kr. 865,-

  Læs mere Book online
 • Weekend Grand Cru

  Weekend Grand Cru

  Luksus ophold med blandt andet 4-retters gourmet og gode vine.

  fra kr. 1.660,-

  Læs mere Book online