Hotel job - Få lærerigt og spændende job i hotelbranchen

Montra Hotel Sabro Kro ved Århus arbejder en masse engagerede mennesker, der brænder for at yde en god service, og som er glade for deres job i hotelbranchen.

Vi kan lide at have gæster, og sætter en ære i at opvarte dem med god service, hjemmelavet mad og hyggelige værelser. Tonen mellem kollegaerne er venlig og uformel, og et godt sammenhold er et must når man har job på et hotel.

Montra Hotel Sabro Kro er en del af Montra Hotels A/S, der også består af Montra Odder Parkhotel, Montra Hotel Hanstholm samt Montra Skaga Hotel.

Stillinger til job på hotellet bliver løbende slået op, og hvis du vil være en del af hotelbranchen i Århus og omegn, så tilbyder vi gode arbejdsforhold og søde kollegaer.

Montra Hotels er en familieejet kæde af 4 jyske hoteller. Hotellerne ligger alle placeret i den smukke danske natur og tanken er, at alle gæster skal føle sig omgivet af hjemlige rammer, hvor alle gæster får en personlig og varm betjening. Hos Montra Hotels byder vi alle gæster hjerteligt velkommen, som var de gæster i vores eget hjem. Det er derfor vi siger – Velkommen hjem!


Uopfordrede ansøgninger sendes til:

Montra Hotel Sabro Kro
Viborgvej 780
8471 Sabro

eller på sabrokro@sabrokro.dk