Montra Meeting

Professionelle konferencelokaler tæt på Århus i skønne omgivelser

Søger du konferencelokaler i Århus eller Østjylland? Lad Sabro Kro stå for planlægning af et eller flere konferencedøgn med forplejning af høj kvalitet i pragtfulde omgivelser. På vores konferencehotel er der gode rammer for fysiskaktivitet, og vores mødelokaler indeholder alt moderne teknisk udstyr, så alle deltagere får det maksimale faglige udbytte ud af konferenceophold.

Mødelokaler nær Aarhus - perfekt til konference med overnatning

Montra Hotel Sabro Kro er et konferencecenter i Østjylland med 15 fleksible mødelokaler og konferencelokaler op til 400 personer, 16 kvikke servicemedarbejdere på spring, 10 knivskarpe kokke og 6 årvågne receptionister. Kort sagt alt det, der får det hele til at klappe på et konferencehotel.

Ønsker du at bruge os til hotel og konference til dine deltagere, gør vi alt for, at i skal få det bedste kursusophold. Vi gennemgår naturligvis alle detaljer med dig fra gang til gang og har fokus på hele konferencearrangementet og ved, hvor vigtigt det er med refleksion, netværk og dialog på møder og konferencer – noget der i høj grad sker i pauserne. Med vores store fællesområder lige op af de forskellige konferencerum er der rig mulighed for, at folk kan sætte sig sammen i små grupper og drøfte det, de lærer, udveksle kontakter eller blot hyggesnakke imens, før og efter konferencen.

Med rammerne på Montra Hotel Sabro Kro kan du gennemføre et konferenceophold på et højt professionelt niveau. Den centrale placering konferencecentret nær Århus i hjertet af Øsjylland, egør det nemt tilgængelig for alle kursusdeltagere, uanset om de ankommer i tog, bil, fly eller færge.

Montra Hotel Sabro Kro er mange år i træk blevet kåret af Tripadvisor som et af Danmarks bedste hoteller, og det bedste konferencested i Århus. Kontakt os i dag og hør mere om mulighederne for afholdes af billig konference eller leje af billige mødelokaler tæt på Århus

Hvis du mangler et evalueringsskema, så kan du finde vores skabelon her.

Send forespørgsel

Se vores kursuslokaler

Fakta
Værelser: 88
Mødelokaler/Kursuslokaler: 15, herunder 7 plenumlokaler
Konferencekapacitet: 2 - 400 personer
AV-hjælpemidler og udstyr: Loftsmonterede projektorer, gratis trådløs og kablet bredbåndsforbindelse, elektronisk OH-projektor, motorlærred, digital overhead, whiteboardtavle, flipover, kursuskuffert og ekstra brede borde og 12-timersstole. Vi hjælper også gerne med navneskilte til deltagerne.

Hent faktaark og få et hurtigt overblik over vores faciliteter...

 

Meet well

klokke
Hjælp med udprintning

Vi trykker dit materiale, så det ligger klart, når du skal bruge det. Du betaler kun for materialeforbrug.

klokke
Gratis parkering

Glæd dig over gode tilkørselsforhold og gratis parkering – ikke noget med kedelige overraskelser eller ekstra udgifter.

klokke
Sparring og planlægning

Søger du inspiration til fokuserede møder og bedre resultater? Træk på vores erfaring om mødeplanlægning og -gennemførelse.

klokke
Nemt at ændre

Det er nemt at ændre kursusdato eller deltagerantal – og Montra Meeting tilbyder dig meget fleksible afbestillingsregler.

 

Dine well

klokke
Den fleksible restaurant

Ønsker I særlig forplejning til diabetikere, allergikere, vegetarer eller andre, er vi altid parate med alternativer.

klokke
Mellem måltiderne

Hos os risikerer du aldrig at gå sukkerkold. Mellem måltiderne frister Montra Meeting Pausestation med sund og fristende lækker energi.

klokke
Kokken er klar, når I er

Restauranten sikrer, at buffeten står frisk og indbydende – også selv om mødet trækker ud.

klokke
Energi til mere

Vi tilbereder velsmagende og balancerede måltider, som sikrer energi til hjernen og maksimal koncentration.

 

Sleep well

klokke
Gratis overnatning

Som kursusleder kan du ankomme dagen før og være 100 % klar til at møde deltagerne.

klokke
Kom tidligt, check ud sent

Som kursusleder kan du checke tidligt ind (eller komme dagen før), ligesom du kan checke sent ud.

klokke
Sov godt

Nyd de rolige omgivelser og vågn op frisk næste morgen. Glæd dig også over vores komfortable senge og velindrettede værelser. Og er du småsulten, klarer receptionen gerne lidt natmad eller snacks.

klokke
Din egen tid

Der er en god arbejdsplads på værelset og gratis WiFi på hele hotellet, så du kan arbejde online, holde dig opdateret på nyheder eller måske se tv på din computer.