Montra Meeting

Professionelle konferencer og kurser med stil og sjæl

Læn dig tilbage og lad os hjælpe med planlægning af konference dagen. Så kan I holde jer aktive og få maksimalt udbytte af det faglige.

Montra Hotel Sabro Kro er for 6. år i træk blevet kåret af Tripadvisor som et af Danmarks bedste hoteller og det bedste sted i Aarhus med konferencer. Vi er helt ubeskriveligt stolte over den tillid, som gæsterne har vist os ved denne flotte placering.

Konferencelokaler nær Aarhus - perfekte til kursusophold

Montra Hotel Sabro Kro er et konferencecenter i Østjylland med 15 fleksible mødelokaler og konferencelokaler op til 400 personer, 16 kvikke servicemedarbejdere på spring, 10 knivskarpe kokke og 6 årvågne receptionister. Kort sagt alt det, der får det hele til at klappe på et konferencehotel.

Vi gennemgår naturligvis alle detaljer med dig fra gang til gang og har fokus på hele konference arrangementet og ved, hvor vigtigt det er med refleksion, netværk og dialog på konferencesteder – noget der i høj grad sker i pauserne. Med vores store fællesområder lige op af konferencelokalerne er der rig mulighed for, at folk kan sætte sig sammen i små grupper og drøfte det, de lærer, udveksle kontakter eller blot hyggesnakke imens, før og efter konferencen.

På Montra Hotel Sabro Kro kan du gennemføre konferencer på et højt professionelt niveau med vores konferencefacilliteter og glæde dig over, at du både får smil og maksimalt udbytte med hjem.

Hvis du mangler et evalueringsskema til dine møder/konferencer, så kan du finde vores skabelon her.

Derudover er det let for dig og dine kursusdeltagere at fremmøde til vores lokaler fra både Aarhus og resten af Jylland med den gode placering i region Midtjylland Montra Hotel Sabro Kro har, men der er også mulighed for overnatning på vores hotel.

Send forespørgsel

Se vores kursuslokaler

Fakta
Værelser: 88
Mødelokaler/Kursuslokaler: 15, herunder 7 plenumlokaler
Konferencekapacitet: 2 - 400 personer
AV-hjælpemidler og udstyr: Loftsmonterede projektorer, gratis trådløs og kablet bredbåndsforbindelse, elektronisk OH-projektor, motorlærred, digital overhead, whiteboardtavle, flipover, kursuskuffert og ekstra brede borde og 12-timersstole. Vi hjælper også gerne med navneskilte til deltagerne.

Hent faktaark og få et hurtigt overblik over vores faciliteter...

 

Meet well

klokke
Hjælp med udprintning

Vi trykker dit materiale, så det ligger klart, når du skal bruge det. Du betaler kun for materialeforbrug.

klokke
Gratis parkering

Glæd dig over gode tilkørselsforhold og gratis parkering – ikke noget med kedelige overraskelser eller ekstra udgifter.

klokke
Sparring og planlægning

Søger du inspiration til fokuserede møder og bedre resultater? Træk på vores erfaring om mødeplanlægning og -gennemførelse.

klokke
Nemt at ændre

Det er nemt at ændre kursusdato eller deltagerantal – og Montra Meeting tilbyder dig meget fleksible afbestillingsregler.

 

Dine well

klokke
Den fleksible restaurant

Ønsker I særlig forplejning til diabetikere, allergikere, vegetarer eller andre, er vi altid parate med alternativer.

klokke
Mellem måltiderne

Hos os risikerer du aldrig at gå sukkerkold. Mellem måltiderne frister Montra Meeting Pausestation med sund og fristende lækker energi.

klokke
Kokken er klar, når I er

Restauranten sikrer, at buffeten står frisk og indbydende – også selv om mødet trækker ud.

klokke
Energi til mere

Vi tilbereder velsmagende og balancerede måltider, som sikrer energi til hjernen og maksimal koncentration.

 

Sleep well

klokke
Gratis overnatning

Som kursusleder kan du ankomme dagen før og være 100 % klar til at møde deltagerne.

klokke
Kom tidligt, check ud sent

Som kursusleder kan du checke tidligt ind (eller komme dagen før), ligesom du kan checke sent ud.

klokke
Sov godt

Nyd de rolige omgivelser og vågn op frisk næste morgen. Glæd dig også over vores komfortable senge og velindrettede værelser. Og er du småsulten, klarer receptionen gerne lidt natmad eller snacks.

klokke
Din egen tid

Der er en god arbejdsplads på værelset og gratis WiFi på hele hotellet, så du kan arbejde online, holde dig opdateret på nyheder eller måske se tv på din computer.