Events i forbindelse med arrangement

Se mulighederne for temakursus her på siden

Teambuilding

Vores konferencecenter samarbejder både med lokale arrangører i Østjylland og med landsdækkende teambuilding- og eventvirksomheder som Tikiøb Event og Fieldmore, der skaber succesfulde oplevelser for både det mindre møde med brug for 1-2 timers anderledes og energiskabende teambuildingøvelser og det store firmaarrangement hvor der ønskes et specielt setup for deltagerne.

Vi hjælper også gerne med at arrangere andre teambuilding-aktiviteter med eksterne undervisere i forbindelse med kurser. Eksempelvis har Biker Jens arrangeret en hel dags teambuilding i og omkring hotellet for 80 personer, der skulle starte et nyt varehus. "Tusind tak for fantastisk gode rammer for vort storstilede og anderledes event. De bedste hilsner! Biker Jens Romundstad og Claus Nør."

Råvaresmagning

På Montra Hotel Sabro Kro gør vi meget ud af vores danske råvarer. Vi gør gerne en ekstra indsats for at finde mindre avlere, der har bedre tid til deres produkter, så kvaliteten bliver helt i top.

I kan blandt andet smage vildsvin, gedekød, oste, charcuterie og meget mere. Smagningen bliver ledsaget af en af vores kokke.

En råvaresmagning kan sammensættes efter jeres ønske, både tidsmæssigt og indholdsmæssigt, og kan eventuelt kombineres med et besøg hos nogle af vores leverandører, eksempelvis Storm Ged i Sorring.

Ølsmagning

Vi samarbejder med det lille bryggeri Wintercoat, der ligger i Sabro.

Wintercoats mærkesager er håndværket, og at de råvarer, der kommer i øllet, skal kunne smages.

Vi kan gennemføre smagningen på hotellet eller eventuelt på bryggeriet, hvor I også vil få en rundvisning af brygmester Niels Jørn Thomsen. På bryggeriet findes desuden et lokale til max. 40 personer, der kan bruges til spisning af mad som hotellet leverer og serverer.

Tid og pris afhænger af, hvordan programmet sammensættes.

Aarhus by

Aarhus rummer mange muligheder for udflugter. Den Gamle By er en klassiker, der bliver bedre og bedre, og gør sig rigtig godt med udenlandske gæster.

ARoS er det populære kunstmuseum, der rummer mange flotte samlinger. Der findes både en permanent udstilling, samt skiftende udstillinger. Selve bygningen er også et besøg værd, da arkitekturen er meget markant.

Vi hjælper gerne med transport og guideservice.

Friluftscenter

10 kilometer fra hotellet ligger Friluftscenter Sprækkebjerg, hvor der er mulighed for rapelling, forhindringsbane, fodboldgolf og paintball. Her er der mange muligheder for udfordrende aktiviteter i fuld fart eller mere rolige arrangementer. Dagen kan eventuelt afsluttes med middag i tipi'en, hvor der er plads til 80 personer.

Se også vores muligheder for afholdelse af messer og udstillinger nær skønne Århus.