Koncerter i Jylland 2019 - årets oplevelse

Intimkoncerter m.m. på Montra Hotel Sabro Kro

Koncert og oplevelser ud over det sædvanlige

Spektakulære oplevelser ud over det sædvanlige i Jylland. Det er dét, vi gerne vil give dig, når du besøger Montra Hotel Sabro Kro tæt på Århus – god stemning og atmosfære, tilsat kræs for ganen og ørerne samt masser af liv og glade dage sammen med venner og familie. Vores koncerter er skræddersyet til den brede smag, og der er fokus på hygge og samvær, da vi har en intim atmosfære der fuldender oplevelsen.

Oplev en intimkoncert hvor du kommer helt tæt på kunstneren og får en unik intim koncertoplevelse. Vi anbefaler at du tager vennerne med til en uforglemmelig koncert oplevelse eller arrangérer en oplevelse for par ud fra vores kommende 2019 program – din kæreste eller partner vil takke dig, når i kommer udhvilet hjem efter en weekend med en par oplevelse ved Århus i Jylland.

Start ud med at nyde en lækker middag i vores restaurant inden dit arrangement eller event, og forlæng oplevelsen med et kroophold på én af vores dejlige hotelværelser. Efter en lang aften med mange indtryk og oplevelser til vores koncerter og arrangementer, kan du derfor vågne op til vores store morgenbuffet inden I tager ud og ser Aarhus, Midtjylland eller andre events i Jylland, eller bliver tilbage og nyder hotelværelset og hinandens selskab.


Et uforglemmeligt hotel arrangement

Sanne Salomonsen gæstede tidligere Montra Hotel Sabro Kro og gav en spektakulær koncertoplevelse. Se videoen her og se hvad du kan vente dig af vores koncerter i 2019.

Julefrokost

Julefrokost

Veldækket julebord, live musik, dans - på Hotel Sabro Kro kan du få alle dine ønsker til julefrokosten opfyldt.

Pris pr. person fra kr. 469,-

Læs mere
Teambuilding

Teambuilding

Prøv en af vores events som en del af jeres program eller blot en pause i alt det faglige

Læs mere
 Fun on Wheels

Fun on Wheels

Tag vennerne eller firmaet med i skoven og få en sjov oplevelse, som I sent vil glemme.

Læs mere
 Gå kok-amok i kokkeskolen

Gå kok-amok i kokkeskolen

Teambuilding for mad-elskere

Pris pr. person Kr. 698,-

Læs mere