Guidet cykelsightseeing nær Århus

Book en skræddersyet cykeltur i naturen i samarbejde med Fun on Wheels

Krydr dit møde eller familiearrangement med en sjov cykelsightseeing i naturen. I samarbejde med Fun on Wheels planlægger vi guidede cykelture i naturskønne omgivelser i nærheden af Århus. Vi tilpasser cykelturen, så alle kan deltage, uanset alder, niveau og ambitioner. 

På vores cykelsightseeing kan du vælge mellem fatbikes, racercykler og mountainbikes. Mærk eksempelvis de store dæk suse afsted over stok og sten på fatbikes, få sved på panden og mærk farten på racercykler eller få adrenalin og action på mountainbikes. Find din favorit aktivitet og få en sjov og anderledes dag.

I bestemmer selv omfanget – om det blot skal være en kort pause i et koncentreret kursusforløb, eller om det skal fylde en større del af programmet og virkelig "trække tænder ud," så I sover godt til den lyse morgen.

Dagen kan indeholde en lækker frokost under den guidede cykeltur i naturen eller rundes af med en lækker middag og afslappende overnatning på hotellet. Mulighederne er mange. 

Ønsker du at høre nærmere om muligheden for cykelsightseeing nær Århus? Så ring eller skriv til os. Vi finder det helt rigtige koncept til dit ophold eller arrangement!

Fun on Wheels 

Ring for yderligere information

Tlf. 86 54 47 44

Aktiviteten afvikles af vores faste samarbejdspartner Fun on Wheels

Bestil nu på 8694 8922 eller sabrokro@sabrokro.dk