Hold sommerferie ved Aarhus

Sommerferie spækket med kultur nær Århus

Der venter masser af oplevelser i din sommerferie, når du holder ferie på Montra Hotel Sabro Kro. Du kan på denne perfekte ferie for par nyde naturen med både Himmelbjerget og Gudenåen indenfor kort afstand. Østjylland og Midjylland byder derfor på mulighed for kanosejlads og skovture og er en oplagt destination for hele familien eller voksne par, som ønsker et romantisk weekendophold for 2.

Er du mere til kulturelle oplevelser på i din sommerferie er både Silkeborg og Aarhus i kort afstand fra hotellet. Her er der rig mulighed for både museumsbesøg, shopping og gastronomiske oplevelser i luksus kvalitet. Besøg blandt andet Den Gamle By, Aros, Moesgaard Museum som alle byder på særudstillinger i forbindelse med Aarhus2017 og sommerferien.

Afhold din sommerferie på Montra Hotel Sabro Kro, hvor du i rolige og landlige omgivelser kan slappe af. Vores værelser er store, og prisen er inklusiv stor morgenbuffet med friskpresset appelsinjuice. Optjen Benefits point på din ferie, som du kan bruge på dit næste ophold på et af vores hoteller i Jylland.

Bo 3 nætter - betal for 2
  • 3 overnatninger
  • Morgenbuffet

Pris pr. person ved 2 personer på værelset
Kr. 945,-

Book online

Se oplevelser og koncerter på Montra Hotel Sabro Kro.


Sommertilbud

Fra 27. juni – 4. august kan du nyde vores lækre sommertilbud.

Stor og lækker grillbuffet

Grillbuffet inkl. dessert

Pris pr. person
Kr. 250,-

Læs mere og bestil her