Sanne Salomonsen koncert

15. marts 2019

NY KONCERTDATO!

Da Sanne har valgt at sige ja tak til DR's nye musikprogram "Live! - Danmarks nye live artist" er hun samtidig tvunget til at flytte hele den ellers planlagte akustiske turne til foråret 2018. Tv-programmet kommer til at tage hele Sanne's opmærksomhed i efteråret, men heldigvis har landets koncertarrangører været forstående og Sanne glæder sig over at kunne gennemføre turnéen i foråret 2019.

Det betyder desværre også, at koncertarrangement på Montra Hotel Sabro Kro den 14. september 2018 flyttes til den 15. marts 2019. Vi håber, at I har mulighed og lyst til, at opleve Sanne denne dato i stedet for.

Alle der allerede har købt billet, vil blive kontaktet direkte vedr. kompensation.

Rockmama Sanne Salomonsen på slap line

FREDAG 15. MARTS 2019

Selvom at vi har glædet os til at Sanne Salomonsen gæster Montra Hotel Sabro Kro på sin tour i 2018 med et akustisk band og hendes store katalog af hits og helt unikke ballader, så er vi bare endnu mere forventningsfulde når hun i foråret 2019 går på scenen i stedet!

At se Sanne Salomonsen live emmer af levet liv, stolthed. Det klæder de skrammede sange om uprøvede muligheder, savn og kærlighed, der har passeret sidste holdbarhedsdato, at blive spillet "nøgent".

Vi varmer op til en fantastisk aften med en lækker 3-retters middag, så køb din Sanne Salomonsen billet i god tid og book også et værelse til overnatning. Her på hjemmesiden finder du også mange flere spændende arrangementer, når vi løbende ruller vores program for intimkoncerter i 2018 ud.

Så er stemningen og scenen sat – helt tæt på Sanne Salomonsen i 2019.

Sanne Salomonsen intimkoncert og 3-retters menu

Pris pr. person
Kr. 925,-

Book Online

Sanne Salomonsen billetter med overnatning
  • Koncert og middag
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Morgenbuffet

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Fra Kr. 1.325,-

Pris pr. person i delt juniorsuite
Fra Kr. 1.525,-

Book Online

Tillæg for enkeltværelse Kr. 200,-