Hold festen i selskabslokaler på Sabro Kro

Montra Hotel Sabro Kro's festlokaler er den perfekte ramme om ethvert arrangement - firma som familiefest

Selskabslokaler og bryllupslokaler til din store dag

Vore flotte selskabslokaler til fest og andre arrangementer kan rumme op til 300 gæster. Leder du efter bryllups lokationer tæt på Århus eller steder at holde konfirmation, firmafest, rund fødselsdag, jubilæum m.m. i Midtjylland og Østjylland er vores store festlokaler og bryllupslokaler perfekte til dette formål. Ved at holde din fest i Montra Hotel Sabro Kro's selskabslokaler får du udover et festlokale; også gode parkeringsmuligheder, mulighed for brug af offentlige transportmidler til/fra Aarhus samt du kan holde en god fest med overnatning til dig og dine gæster. Se vores kroophold. Du er altid velkommen til at kontakte os for at se et bryllupslokale eller festlokale til dit arrangement helt uforpligtende.

Køkkenet tilbyder spændende menuer, dygtigt kreeret af vore kokke og altid tilberedt af sæsonens friske råvarer. Vores selskabskort er delt i sæsoner, så der findes et findes et menukort for hver sæson, så vi kan udnytte råvarerne bedst muligt, og du kan få billige menuer. Selskabskortene kan downloades i pdf-format.

Selskabskort: December 2019 - Februar 2020

Selskabskort: Marts 2020 - Maj 2020

Selskabskort: Juni 2020 - August 2020

Rondel

Hvis De har lyst til at begynde festen på en anderledes måde, kan vi servere forretten på en rondel, der står midt på de runde borde i dit selskabslokale. Denne måde at servere forret betyder, at gæsterne lynhurtigt kommer til at tale sammen, og snakken går fint fra første minut.

Kontakt

Kontakt os gerne for spørgsmål eller for at høre om vi har et ledigt lokale eller selskabslokale til Deres fest nær Aarhus. Dernæst aftaler vi et møde, hvor vi taler om de overordnede detaljer som antal gæster, skal vi hjælpe med musik, skal der bruges hotelværelser og lignende. Senest 6 uger før festen aftales et nyt møde, hvor vi aftaler menu og vine, taler om blomster og får de sidste detaljer på plads så udtrykket i festlokalerne fremstår som ønsket.

Vi glæder os til at arrangere din næste fest i vores smukke og billige festlokaler i Østjylland.

Hotel Sabro Kro danner også perfekte rammer for en romantisk getaway