Konfirmation

Konfirmationsfest - gør dagen til noget specielt

Vi ved, at konfirmationsdagen er noget helt særligt. Derfor lægger vi altid ekstra energi i at skabe en god konfirmationsfest, hvor både konfirmand, forældre og gæster bliver tilgodeset.

Montra Hotel Sabro Kro har hermed fornøjelsen at præsentere vores menuer til konfirmationerne. Vi spiser jer ikke af med hvad som helst, men sætter en ære og faglig stolthed i, at vores lokaler er pæne og hyggelige, at I betjenes af et venligt og opmærksomt personale, at I nyder den gode stemning og atmosfære – og ikke mindst, at jeres ganer og smagsløg pirres og forkæles. Det eneste i skal gøre er at sætte jer til bords og nyde konfirmationsfesten.

Konfirmationsmenuerne serveres i vores lækre lokaler i Århus, og byder på lækkerier, der udtrykker den renhed, friskhed, enkelhed og etik, som vi gerne vil stå for. Førsteklasses råvarer afspejler sig i måltiderne, og kokkene forener stolte kulinariske traditioner med impulser udefra – i tilfælde af specifikke ønsker i forbindelse med konfirmation kontakt os og hør mulighederne.

Til værtsparret tilbyder vi et værelse uden beregning, og alle gæster har mulighed for at få 20% på overnatninger i vores store værelser inklusiv vores flotte morgenbuffet. Derved kan festen forlænges til dagen efter, eller gæsterne kan ankomme i ro og mag dagen inden konfirmationen. Vi sørger for, at jeres konfirmation bliver afholdt i smukke omgivelser nær Aarhus, og uden at I skal røre en finger.

Specialpriser:

Enkeltværelse kr. 675,-

Dobbeltværelse kr. 850,-

Vores store morgenbuffet er inkluderet.

Alle priser og konfirmations arrangementer er beregnet fra selskaber på 20 personer og derover. Børn under 12 år spiser til ½ pris. Priserne indeholder vores blomsterpynt, duge og servietter af stof og stearinlys i champagnefarver. Der kan afspilles medbragt baggrundsmusik i alle lokaler. Der kan dækkes op til den store konfirmationsfest ved runde borde med op til 10 personer ved hver, E-bord, hestesko eller firkantede borde. Vi håber, konfirmationsmenuerne på de følgende sider vil inspirere jer og kan danne grundlag for en flot konfirmation i nærheden af Aarhus på Montra Hotel Sabro Kro.

Hent menu her