Mad ud af huset til din fest

Selvfølgelig serverer vi også vores gode mad ud af huset!

Diner transportable med mad ud af huset til din fest

Skal din fest holdes hjemme, et særlig sted i Aarhus eller et andet sted, kan du hos os bestille lækker god mad udefra til dit selskab. Alle vores selskabsmenuer leveres også ud af huset, dog er samme personbegrænsninger som ved selskaber også gældende ved mad ud af huset med vores diner transportable.

Menuforslagene gælder for min. 15 couverter og min. 20 couverter ved buffet ud af huset. Er I under disse antal, gælder vores a la carte kort, som kan ses på restaurantsiden.

Diner transportable af vores lækre mad

Vi har gratis diner transportable i en radius af 15 km, hvis du bestiller til min. 20 couverter. Ved flere kilometer eller færre antal påregner vi et leveringsgebyr, der udregnes efter et opstartsgebyr på kr. 150,- og antal kilometer til din fest nær Århus.

Vi leverer gerne kolde retter anrettet på tallerken eller fad og de varme retter i termokasser, så temperaturen holdes uden problemer.

Serveringshjælp m.m. til din fest

Udover gourmet catering af luksus festmad hjælper vi også gerne med duge, servietter, blomsterdekorationer, køkkenhjælp og hjælp til servering. Ring og hør nærmere og lad os aftale hvordan vi sørger for god mad ud af huset til din fest.