Mortensaften

i hyggelige rammer

Mortensaften den 10. november

Der er tradition for at spise and på mortensaften den 10. november. Det giver anledning til at nyde hinandens selskab med en lækker middag. Derfor fejrer vi traditionen tro også mortensaften på Hotel Sabro Kro. Hver år sammensætter vores kok en udsøgt menu.

Den smagfulde mortensaften menu kan både nydes i vores restaurant i hyggelige rammer med god betjening, eller den kan hentes på hotellet og nydes derhjemme. Den skal blot anrettes og varmes op.

Menuen til Mortensaften 2019

Koldrøget laks
Med rævedressing, asparges, ristede nødder, salat & langtidsbagt tomat

***

Andebryst
Med rødkål, brunede og hvide kartofler, andesovs, æble med ribsgele, tyttebær & rodfrugtchips

***

Fransk nougat med chokolade
Med passionssorbet, krystalliseret chokolade & romsirup

 

2-retters menu
Kr. 285,-

3-retters menu
Kr. 325,-
Bestil bord på 86 94 89 22 eller sabrokro@sabrokro.dk
Også som take away

Afhentning af take away fra kl. 15 - 16

Bestil på telefon 8654 4744