Luksus weekendophold nær storby

Tag på weekendophold nær Aarhus med din familie

Oplev en dejlig weekend med et luksus weekendophold i Østjylland på Montra Hotel Sabro Kro. Uanset om I er to eller en hel familie, så har I mulighed for at tage på et aktivt weekendophold i den grønne natur i Jylland eller finde billig underholdning i 2. største by i Danmark, nemlig Aarhus.

Århus er en storby som byder på mange billige arrangementer fra fredag til søndag – om det er et weekendophold for to eller hele familien, så findes der mange spændende arrangementer i, og omkring, Århus, hvor det både er muligt at opleve natur og arrangementer – vi har nemlig altid planlagt mange spændende arrangementer, så du kan kombinere det med et weekendophold i hjertet af Jylland. Du kan bygge dit weekendophold præcis som du ønsker det, og om det er et weekendophold for 2 eller for hele familien, så garanterer vi luksus omgivelser og en service i top. Måske har du en stor passion for golf? Så kan vi være behjælpelige med attraktive golfpakker inkl. overnatning på nogle af Danmarks bedste golfbaner

Ønsker du et kroophold, der er kombineret med musik og dans, kan du også blive på hotellet og opleve en intimkoncert med all inclusive, når vi har weekendophold med musik på programmet. De mange lækre koncerter vi afholder her på stedet, gør os perfekte som værter på storby weekendophold med musik og dans, da det hele kombineres i én weekend.

På Montra Hotel Sabro Kro finder du også gode tilbud på gourmet retter i vores restaurant. Vi sørger for, at du under dit weekendophold i Jylland, bliver serveret god mad med frisk råvarer – derfor han du også booke gourmet weekendophold hos os, hvor det er maden og velvære der er i fokus - uanset om det er et weekendophold med underholdning eller hotel weekendophold med fokus på afslapning og opladning.

Du vil hurtig opdage at en weekend på Montra Hotel Sabro Kro ikke er lang tid nok til at opleve de mange kulturelle tilbud, og derfor kan du også vælge at afholde en miniferie på Montra Hotel Sabro Kro. Køb weekendophold på siderne nedenfor og få billige weekendophold til dig og dine kære.

Kroophold

Kroophold

Nyd et moderne Kroophold i Sabros hyggelige omgivelser.

Pris pr. person fra Kr. 865,-

Læs mere Book online
Weekend Grand Cru

Weekend Grand Cru

Luksus ophold med blandt andet 4-retters gourmet og gode vine.

fra kr. 1.660,-

Læs mere Book online