Hotelværelser til dine behov

Lækre hotelværelser nær Århus

Montra Hotel Sabro Kro, som ligger tæt på Aarhus, har 69 nye flotte dobbeltværelser, 7 executive værelser og 12 juniorsuiter med spa på værelset. Alle hotelværelser er ikke-ryger værelser.

Alle værelser på vores lækre hotel er indrettede med sofa eller lænestol, skrivebord, og elkedel hvor der kan laves kaffe/te, telefon, tv med satellit- og filmkanaler, twin beds, fransk altan og badeværelse med badekar og stor separat bruseniche. Der er mulighed for at benytte vores gratis trådløse internetforbindelse fra alle hotelværelser og fællesområder under dit ophold på vores hotel nær Århus.

Excecutive hotelværelserne er indrettet med dobbeltseng og juniorsuiterne er ekstra store og med luksus dobbeltseng, mere eksklusivt møblement og mulighed for at lave kaffe/te på Nespresso-maskiner.

Ønsker du et hotel med jacuzzi på værelset, er det en juniorsuite du skal vælge. Her kan du med fordel tilbringe et romatisk weekendophold med spa på værelset. At have hotel med egen privat spa giver en fantastisk intim wellnessoplevelse. Hotelværelserne med boblebad er tilgængelig 24/7. Booker du et hotelophold med spa på værelset, kan det selvfølgelig kombineres med andre tilbud.

Hvis du vælger et ophold med spa på værelset, så anbefaler vi at du kombinerer det med et romantisk ophold for din partner, familiemedlem eller bedste veninde. Når der vælges et ophold som dette, bliver det hyggeligere at være på hotel med boblebad på værelset.

Er du den sporty type, så er der på Hotel Sabro Kro fri adgang til vores moderne og veludstyrede motionsrum, når du booker ophold hos os. Her er der både plads til styrke- og konditionstræning. Udover motionsrum tilbyder vi lækre terrasseområder, legeplads og petanquebane til hyggelig afslapning.

Når du booker hotelværelse hos os, får du altid restaurantens store lækre morgenbuffet med i prisen. Morgenmad serveres mellem 7.00 - 09.30 i hverdagene og kl. 08.00 - 10.30 i weekender, helligdage og skolernes sommerferie.

Se gode tilbud på kroophold her.

Book værelse

Acceptér venligst marketing-cookies for at se anmeldelser og kommentarer fra vores kunder.
 

Vi gør opmærksom på, at opredning er på sovesofa, hvor der kan laves opredning til enten 2 mindreårige børn eller 1 stort barn. Babysengen skal bestilles på forhånd. Gælder for børn til og med 14 år. 1 opredning pr. værelse. Gælder for personer fra 15 år og opefter.

Vi glæder os til at tilbyde dig et billigt hotel tæt på Århus' med masser af spændende events og oplevelser. Læs mere om vores events her. Eller find et godt tilbud på en billig overnatning, golfophold eller kursusophold.

Se vores værelser her

Velvære og massage under ophold

Velvære og massage under ophold

Få en afslappet weekend med ren forkælelse og velvære ved at booke massage under dit hotelophold.

Læs mere
Kroophold

Kroophold

Nyd et moderne Kroophold i Sabros hyggelige omgivelser.

Pris pr. person fra Kr. 865,-

Læs mere Book online
Weekend Grand Cru

Weekend Grand Cru

Luksus ophold med blandt andet 4-retters gourmet og gode vine.

fra kr. 1.660,-

Læs mere Book online
Golfophold

Golfophold

Kombiner din passion for golf med en overnatning på Montra Hotel Sabro Kro.

Pris pr. person fra Kr. 935,-

Læs mere Book online
Romantisk ophold

Romantisk ophold

Junior suite. Mousserende vin og 3-retters menu.

Pris pr. person Kr. 1.275,-

Læs mere Book online