Kroophold

Kroophold på Montra Hotel Sabro Kro

Tilbud på kroferie på hotel ved Århus

Nyd et luksus kroophold med middag, morgenbuffet og overnatning i hyggelige omgivelser i Østjylland nær Århus. På Montra Hotel Sabro Kro har vi et væld af gode krotilbud og gourmetophold, så din kroferie bliver præcis, som du ønsker. Ønsker du et kroophold med dans, kan du for eksempel kombinere dit weekendophold på kro med en af vores mange spændende koncertoplevelser eller gå på oplevelse blandt de mange kulturelle seværdigheder som Århus og Østjylland byder på.

Nedenfor finder du et godt tilbud på billig kroophold med mad i særklasse. Du kan booke en enkelt overnatning eller en hel kroweekend med gourmet retter inkluderet fra Montra Hotel Sabro Kro's restaurant, samt få fordelene ved en overnatning nær Aarhus. Montra Hotel Sabro Kro er som navnet indikerer både kro og hotel – vi har alt du har behov for, for at få en afslappet weekend.

Kroferie: tilbud på gourmetophold fredag til søndag

I checker ind fra kl. 15.00 på ankomstdagen og slapper af på jeres hotelværelse. Ankommer I fredag serverer vores restaurant en 2-retters gourmetmenu for jer – så er jeres kroferie i Østjylland ved Århus startet godt ud.

Lørdag aften byder vores kroophold for 2 på en 3-retters menu, der er afstemt efter årstidens udvalg af råvarer. Der er mulighed for tilkøb af en ekstra ret for kr. 50,-. Vi garanterer at I tager fra vores gourmet kroophold mætte og tilfredse.

Lørdag og søndag morgen under dit kro og hotelophold er der stor morgenbuffet med vores hjemmelavede produkter, som du kan nyde på under det autentiske hotel og kroophold nær Århus

Hotel og kroferie: lørdag til søndag

1 x 3-retters menu
1 x overnatning
1 x morgenbuffet

Priser
Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 865,-
Pris pr. person i executive værelse kr. 965,-
Pris pr. person i junior suite kr. 1.065,-
Enkeltværelsestillæg pr. nat kr. 200,-

Book her

Se også vores golfophold tilbud, hvis du er interesseret i at holde en golfferie.

Kroweekend: fredag - søndag

1 x 2-retters menu
1 x 3-retters menu
2 x overnatning
2 x morgenbuffet

Priser
Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 1.315,-
Pris pr. person i executive værelse kr. 1.415,-
Pris pr. person i juniorsuite kr. 1.715,-
Enkeltværelsestillæg pr. nat kr. 200,-

Book her