Kroophold

Kroophold på Montra Hotel Sabro Kro

Lækker kroferie på hotel i nærheden af Århus

Nyd et luksus kroophold i Sabros hyggelige omgivelser, eller kør ud og se både Østjylland og Midtjylland m.m. Vores kro har en rigtig god placering i Jylland. Vores kroophold på Sabro Kro ligger heller ikke særlig langt fra Aarhus, der har mange kulturelle seværdigheder at byde på. Vores lækre kroophold nær Århus kan være en perfekt kombination af afslapning og aktiviteter lige i nærheden.

Nedenfor finder du et godt tilbud på en billig dansk kroferie både som ophold og en hel kroweekend med gourmet retter inkluderet fra Montra Hotel Sabro Kro's restaurant, samt få fordelene ved en overnatning nær Aarhus. Montra Hotel Sabro Kro er som navnet indikerer både kro og hotel – vi har alt du har behov for, for at få en afslappet weekend.

Kroferie: fredag til søndag

I checker ind fra kl. 15.00 på ankomstdagen og slapper af på jeres hotelværelse. Ankommer I fredag serverer vores restaurant en 2-retters menu for jer – så er jeres kroferie i Jylland startet godt ud.

Lørdag aften byder kroopholdet på en 3-retters menu, der er afstemt efter årstidens udvalg af råvarer. Der er mulighed for tilkøb af en ekstra ret for kr. 50,-. Vi garanterer at I tager fra vores gourmet kroophold mætte og tilfredse.

Lørdag og søndag morgen under dit hotel og kroophold er der stor morgenbuffet med vores hjemmelavede produkter, som du kan nyde på din autentiske danske kroferie.

Hotel og kroferie: lørdag til søndag

1 x 3-retters menu
1 x overnatning
1 x morgenbuffet

Priser
Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 865,-
Pris pr. person i executive værelse kr. 965,-
Pris pr. person i junior suite kr. 1.065,-
Enkeltværelsestillæg pr. nat kr. 200,-

Book her

Se også vores golfophold tilbud, hvis du er interesseret i at holde en golfferie.

Kroweekend: fredag - søndag

1 x 2-retters menu
1 x 3-retters menu
2 x overnatning
2 x morgenbuffet

Priser
Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 1.315,-
Pris pr. person i executive værelse kr. 1.415,-
Pris pr. person i juniorsuite kr. 1.715,-
Enkeltværelsestillæg pr. nat kr. 200,-

Book her