Romantisk ophold

Romantisk ophold el. kæresteweekend

Forestil jer at tjekke ind på juniorsuiten, og der er stearinlys, mousserende vin og chokolade. I badeværelset er et stort spa med afslappende badesalt. Når I er sultne, byder det romantiske ophold på en 3-retters menu i restauranten. Kunne det ikke være dejligt i en forlænget weekend at hellige den som kæreste weekend?

Invitér din kæreste på et romantisk weekendophold for 2 på Montra Hotel Sabro Kro i det smukke Jylland – kort afstand til Aarhus, og få sat fokus på kærligheden i flotte omgivelser. Vi anser vores omgivelser for at være et romantisk hotel og hele stemningen på hotellet emmer af ro og afslapning – perfekt som et romantisk ophold for 2, om det så er 1 eller 2 overnatninger. Værelset har et lækkert boblebad når man booker et romantisk ophold for 2 med spa, så når middagen er indtaget kan I tage en afslappende aften på værelset og bare nyde jeres kæreste weekendophold.

Under vores kæreste hotelophold er der masser af muligheder for at bruge tiden på hotellet. Det er også muligt at bruge en romantisk forlænget weekend på at udforske området og nyde den århusianske natur. Et romantisk kroophold kan f.eks. starte ud med en lang gåtur i den fantastiske natur ved hotellet.

Der er valgfri ankomstdag hele ugen, og I kan evt. forlænge til en romantisk miniferie billigt med en ekstra nat for kun kr. 400,- pr. person, hvis I ønsker en kæresteweekend, romantisk weekend for 2 eller bare en romantisk ferie. Ønsker I også middag på de ekstra aftenener under en romantisk ferie for 2, kan det tilkøbes i vores restaurant. Som en god oplevelse på et romantisk weekend ophold for 2 afholder vi flere intimkoncerter året rundt. 

Romantisk Ophold eller weekendophold

1 x romantisk overnatning for 2 i juniorsuite med spa og badesalt
Stearinlys, mousserende vin og chokolade
3-retters menu i restauranten
1 x morgenbuffet efter romantisk overnatning

Priser
Pris pr. person i juniorsuite kr. 1.275,-
Ekstra nat kr. 400,-

Book her

Se også vores tilbud om ferie i helligdage.