Sommerophold

Sommerferie i Danmark

Nyd en par- eller familieferie med et sommerophold på Montra Hotel Sabro Kro nær Aarhus. Når I holder sommerferie hos os, får I gratis entré til Naturhistorisk Museum og særudstillingen, Frihedens Værksted, med Troels Kløvedal. Derudover får I lækre værelser, en udsøgt 2-retters middag samt vores store morgenbuffet. Det er altså den perfekte ferie for jer, der vil opleve Østjylland og Midtjyllands kultur og smukke natur.

På rejse med Troels Kløvedal - Gratis entré til Naturhistorisk Museum

I udstillingen "Frihedens værksted" kan du opleve Troels Kløvedals eventyrlige sejlerliv og gå på opdagelse i et væld af kultur- og naturhistoriske genstande, som Troels Kløvedal har samlet fra hele verden. Derudover vil man kunne opleve, hvordan Nordkaperen er indrettet under dæk og få følelsen af at stå til søs. Denne udstilling giver et ægte indblik i Troels Kløvedals eventyrlige liv. Læs mere om udstillingen på Naturhistorisk Museums hjemmeside.

Sommerophold inkl. entrébillet og sommermenu

Spring billetkøen over! Her får du billet med direkte adgang.

  • Billet til særudstillingen "Frihedens Værksted"
  • Lækker 2-retters middag eller sommerbuffet
  • Overnatning
  • Stor morgenbuffet

Tilbuddet gælder i perioden 28/6 til den 4/8

Pris pr. person i delt dobbeltværelse

fra Kr. 625,-

Ta' børnene med - Tilkøb opredning og børnemenu fra a la carte

Book online

 

Deltag i vores sommerkonkurrence og vind et ophold!

Du har nu mulighed for at vinde ovenstående sommerophold. Spil med og deltag i konkurrencen ved at matche seværdighedernes logoer med korrekt fotos og beskrivelse. 

Deltag nu!

Med i opholdet får du gratis entré til en nærliggende seværdighed samt en udsøgt sommermenu, overnatning og stor morgenbuffet. Opholdet gælder for 2 voksne og 2 børn og har en værdi på 1.875 kr.  

Vil du gerne være sikker på at komme afsted, så book opholdet allerede nu. Hvis du trækkes som den heldige vinder, refunderer vi naturligvis beløbet. Du kan læse konkurrencebetingelserne hér.